Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:31 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum afli cine te-a şters de pe Facebook

ro

06 Jul, 2015 11:51 868 Marime text
 
Facebook este o reţea de socializare care a devenit foarte complexă, iar odată cu numărul foarte mare de prieteni şi algoritmul postărilor care îţi apar pe perete este foarte greu să ţii o evidenţă a activităţii fiecăruia, scrie Noobz.ro.

Mai esti sau nu mai esţi în lista lor? Iată cum poţi afla dacă te-a şters sau cine a făcut-o. Who Deleted Me on Facebook este o aplicaţie disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS, care permite păstrarea evidenţei listei de prieteni.

Este o aplicaţie similară Who Unfollowed Me pentru Twitter. Practic, odată ce a fost instalată îţi va spune cine a dispărut din lista ta de prieteni, cine şi-a dezactivat contul sau cine te-a şters de tot.

După instalarea aplicaţiei, nu vei afla cine te-a şters din listă în trecut, ci aplicaţia va ţine o evidenţă a prietenilor de acum înainte.

Pe lângă păstrarea unei evidenţe a prietenilor care te-au şters, aceasra îţi afişează şi noii prieteni, cei pe care ai ales să îi blochezi şi ultima dată când o persoană a fost activă.


Sursa: Noobz.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii