Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui a ținut să adreseze mulțumiri Mazăre pentru ediția Carnavalului găzduit de Mamaia în această seară

ro

02 Aug, 2014 23:13 2868 Marime text
La finalul scenetei, Radu Mazăre deghizat în Ștefan cel Mare, a adresat o serie de mulțumiri celor care au făcut posibilă ediția din această noapte a Carnavalului din Mamaia.

În primul rând, edilul-șef le-a mulțumit, întrucât au dorit să fie alături de el, cântărețelor de muzică populară Maria Cârneci și Irina Loghin, pe care primarul din Constanța le-a numit „reginele cântecului popular românesc”.
Mulțumiri au fost aduse și cascadorilor care au filmat alături de regretatul Sergiu Nicolaescu. „Cascadorii ne-au ajutat să ne purtăm ca niște oșteni adevărați”, a afirmat Mazăre. Primarul din Constanța le-a mulțumit și salvamarilor, care au ajutat la aceste spectacole.

Edilul i-a fost recunoscător și lui Dimitris, un cetățean grec, despre care a menționat că este „cel care ne face carele și are un talent extraordinar”. Mulțumiri au mai primit echipa Fashion Tv  și reprezentanții comunității turco-tătară, despre care Radu Mazăre a mărturisit că au venit la carnaval cu costumele lor tradiționale și dansurile lor tradiționale.

sursă foto: reporterntv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii