Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce noutăţi vine în acest an Concursul Naţional Piano Art

ro

22 May, 2019 14:29 1520 Marime text
Centrul Cultural Județean Constanța  „Theodor T. Burada” organizează în perioada 8-9 iunie a.c. cea de a IV-a ediție a Concursului Național de Interpretare Pianistică - „PIANO ART”. 
Acest concurs este o competiție care are ca scop motivarea elevilor care studiază pianul în paralel cu învățământul general obligatoriu. Concursul este deschis copiilor care studiază pianul la școli populare de artă, centre culturale, grădinițe, case de cultură, dar și în mediul privat. 
Marea surpriză a concursului din acest an o reprezintă inaugurarea noii achiziții a Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” - pianul de concert „Boston”, ce face parte din mult apreciata marcă „Steinway&Sons”. Concurenții vor avea ocazia, poate pentru prima dată să atingă clapele unui instrument destinat pianiștilor concertiști consacrați din lume.
Concursul va avea loc în Sala de Concert a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” și este organizat pe categorii de vârstă, între 6 și 17 ani. Participanții vor interpreta două piese de factură diferită ca stil și gen, făra a avea însă partituri. Taxa de participare este de 50 lei. Data limită de înscriere este 03 iunie 2019  la adresa: Centrul Cultural Județean  Constanța “Theodor T. Burada”, din Bulevardul Tomis numărul 110, Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii