Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Zgabercea, despre noul dosar în care a fost trimis în judecată alături de Nicuşor Constantinescu „Lăsăm Justiţia să-şi dea verdictul”

ro

16 Apr, 2015 16:55 2001 Marime text
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorpuţie (DNA) au dispus, azi, trimiterea în judecată a lui Cristian Bogdan Zgabercea, consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța, la data faptelor, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu (două infracțiuni, ambele în formă continuată), constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală.
Contactat de reporterii cotidianului ZIUA de Constanţa, Cristian Zgabercea a declarat: „Ştiam de dosar. Lăsăm Justiţia să-şi dea verdictul, nu vreau să comentez.”

În dosar, procurorii DNA Constanţa l-au trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, şi pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa. El este acuzat de abuz în serviciu (trei infracţiuni, dintre care două în formă continuată), constituire de grup infracţional organizat şi conflict de interese (nouă infracţiuni, dintre care cinci în formă continuată).

În dosar au mai fost deferiţi Justiţiei pentru infracţiuni săvârşite în funcţiile menţionate: Carmen Florentina Oproiu, director al Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din aceeaşi instituţie, Marcel Brâncoveanu Părău, reprezentant al Fundaţiei Culturale Thalia, precum şi Fundaţia Fantasio, Fundaţia Culturală Thalia.

Citeşte şi Zgabercea:Nu ştiu să am o calitate în dosarul lui Nicuşor Constantinescu

Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR - "Nu am fost chemat la DNA"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii