Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zgabercea Nu ştiu să am o calitate în dosarul lui Nicuşor Constantinescu

ro

20 Feb, 2015 19:56 1648 Marime text
Cristian Zgabercea, producătorul general al SRTv, a declarat că nu l-a ameninţat pe Adrian Bucur, membru CA al TVR, aşa cum afirmă acesta, precizând că nu are de ce să îşi dea demisia, întrucât nu i-a fost adus la cunoştiinţă că ar avea vreo calitate în dosarul lui Nicuşor Constantinescu.

Adrian Bucur, jurnalist, membru al Consiliului de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi membru al comisiilor de evaluare a managerilor din TVR, a declarat astăzi, pentru Mediafax, că Televiziunea Română este într-o situaţie dezastruoasă, însă managerii săi primesc nota 10 la evaluare. Totodată, Adrian Bucur a afirmat că a fost ameninţat de producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, care ar trebui să-şi dea demisia din Televiziunea Română, întrucât este vizat în dosarul lui Nicușor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa.

Contactat astăzi de agenţia Mediafax, Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, a spus că până în acest moment nu a fost informat oficial de către organele de anchetă că ar avea vreo calitate în dosarul lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa, instituţie în care Zgabercea a fost angajat în trecut.

„Nu am primit nicio informare oficială vizavi de această chestiune (o eventuală calitate în dosarul lui Nicuşor Constantinescu, n.r.). Ce aţi văzut dumneavoastră în presă, atât am văzut şi eu. Nu ştiu în ce calitate sunt în acel dosar, poate sunt martor. Şi atunci ce reacţie să am? Nici nu vreau să comentez acea chestie, până nu am o chestie oficială. Nu cunosc date, nu cunosc nimic. Oricine poate fi într-o situaţie de genul ăsta, trebuie cineva să dovedească că am făcut ceva rău. Eu ştiu că nu am făcut nimic rău", a spus Cristian Zgabercea.

El a precizat că, în cazul în care se va dovedi că are o calitate în acel dosar, se poate suspenda din funcţia de producător general al TVR. „Sunt alte metode care sunt legale", a spus Zgabercea.



Sursa: Mediafax
Sursa foto: amosnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii