Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:11 24 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Crimă odioasă. Și-a înjunghiat rivala de 40 de ori pentru că partidele de sex cu fostul iubit erau incredibile! (video)

ro

07 Jul, 2016 01:49 1427 Marime text
O femeie geloasă i-a spus fostului ei partener că încă se bucură de sex "incredibil de fantastic" cu el, și asta chiar înainte de uciderea rivalei ei cu "o barbarie demonică". Aceasta este povestea ce ține prima pagină a ziarelor britanice. Este o crimă ce a îngrozit de-a dreptul. Detaliile din proces sunt de-a dreptul șocante. Toată lumea urmărește procesul cu sufletul la gură.
 
Sarah Williams (foto cu pălărie), 35 de ani, a trimis o scrisoare "dușmănoasă" către Sadie Hartley, de 60 de ani, după ce fostul ei partener Ian Johnston, de 57 de ani, a început o nouă relație cu această femeie mai în vârstă. Dar pentru că scrisoarea nu a reușit să rupă cuplul, "obsedata" Williams a atacat-o pe femeia de afaceri Hartley cu o sălbăticie ieșită din comun.
 
Sarah Williams a paralizat victima înainte de a o înjunghia de 40 de ori într-un acces de violență, fără precedent, în pragul casei de 500.000 de lire sterline în satul de lux Helmshore, din Lancashire. O singură lovitură cu cuțitul de bucătărie a mers direct prin gâtul victimei sale, au spus procurorii în fața instanței de judecată. Mama a doi copii, doamna Hartley o femeie decentă, muncitoare, director de comunicare, a fost găsită moartă într-o baltă de sânge în holul casei ei a doua zi după atacul din 14 ianuarie anul acesta.
 
Sarah a recrutat-o și pe prietena ei Katrina Walsh, de 56 de ani, instructor de călătrie, ca să o ajute în misiunea ei criminală. Cele două au pus la cale metode demne de un roman de spionaj sau pentru realizarea ”crimei perfecte”. Williams a planificat crima timp de 17 luni, după ce ex-pompierul Johnston a rupt relația lor atunci când ea a devenit "posesivă și dificilă", relatează Daily Mail.
 
În a doua zi a procesului, procurorul John McDermott QC a declarat curții despre scrisoarea trimisă de către Williams, în septembrie 2014, în care îi spune doamnei Hartley modul în care ea are o aventură cu partenerul ei.
 
Aceasta a susținut că dl Johnston a înșelat-o pe doamna Hartley începând din august 2013 și a declarat: "Sexul este incredibil de fantastic, cel mai bun pe care l-am avut vreodată și cel mai lung. Noi nu am fost în stare să ne săturăm unul de celălalt. A satisfăcut o nevoie de el, nevoie ce nu va fi niciodată suprimată fără el."
 
Scrisoarea a susținut că dl Johnston a fost "extrem de deprimat" și că doamna Hartley a avut "a jucat un rol important" în starea acestuia.
 
În proces sunt oferite detalii ce arată modul în care au plănuit fiecare detaliu pentru a nu fi descoperită crima. În această dimineață, procurorul John McDermott spune că au fost prezentate instanței reconstituiri științifice ale leziunilor suferite de doamna Hartley.
 

McDermott a declarat: "Această prezentare științifică arată foarte numeroase leziuni suferite. Ele descriu un act de violență extremă și demonstrează sălbăticia atacului. Sadie Hartley a avut atât de multe răni grave, încât nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Ea a suferit multiple răni prin înjunghiere - înjunghiere cu împingerea cât mai adânc a cuțitului - și tăieturi, care au o incizie exact cât muchia ascuțită a cuțitului. Sadie a suferit 24 de răni prin înjunghiere. Șase la cap și gât, patru la brațul drept, cinci la partea din spate, cinci la partea din față a pieptului, două la abdomen și cei doi la piciorul drept. De asemenea, ea a suferit multiple tăieturi. Una la față, cinci până la brațul drept, nouă la brațul stâng și două la trunchi. Au existat, de asemenea, două răni la cap. Imaginile de reconstrucție au arătat o rană ca o bară oblică chiar sub ochiul drept, secțiunea între degetul mare și degetele ei pe mâna stângă complet tăiată într-o formă triunghiulară, lovituri de cuțit pe brațul drept și o lovitură de cuțit direct prin gâtul ei. Vă puteți imagina forța care ar fi necesară pentru a înjunghia pe cineva chiar prin gâtul victimei?"

 
Poliția a arestat-o pe Sarah Williams la ora 03:10 în 17 ianuarie și a percheziționat casa ei din Blacon. Tampoanele din baia ei au fost luate, iar ADN-ul a fost dezvăluit, instanța de judecată a luat la cunoștință despre sângele doamnei Hartley ce a fost găsit pe lentila ochelarilor lui Sarah Williams descoperită în mașina ei.
 
Williams a negat că ar avea nimic de a face cu crima, dar a acceptat că a avut o relație cu dl Johnston, care s-a încheiat cu "un argument rău".
 
Intervievată de detectivi, Walsh a susținut că ea nu crede că prietena ei ar fi făcut crima. Cu toate astea, instructorul de echitație a recunoscut că a ascuns arma crimei și cuțitul la locul de muncă, la Collinge Farm, Chester, împreună cu jurnalul în care era păstrat în detaliu complotul crimei. Ea a spus că a ascuns sub diferite articole într-unul din câmpurile cailor și jurnalul ei în streașina unui acoperiș. Walsh a sugerat că ea a crezut că joacă un joc de vânătoare - este vorba despre un program de pe Channel 4 - în care oamenii încearcă să evite detectarea trackere. Procurorul nu a crezut-o, deoarece ”nu este proastă și nu dă semne că și-ar închipui că trăiește într-o lume fantastică”.
 
Procesul continuă.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii