Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corpul de Control al Guvernului face lămuriri referitoare la Dosarul retrocedărilor ilegale (document)

ro

18 Oct, 2014 11:32 2351 Marime text
Corpul de Control al Prim-ministrului a făcut sâmbătă lămuriri cu privire la acuzațiile apărute în presă privind nereguli referitoare la dosarul retrocedărilor. Mai precis, în presa națională au apărut informații potrivit cărora Corpul de Control, deși investigase problema retorcedărilor din Bacău, nu sesizase Parchetul. Corpul de Control al Prim-ministrului dezminte această informație, punând la dispoziția presei și raportul de control pe această temă.

„Corpul de Control al Primului-ministru a transmis, încă din 05.09.2014, către Direcția Națională Anticorupție, Raportul de Control privind restituirea unui teren forestier de 43.277 Ha şi a unui teren agricol în suprafaţa de 50 de Ha, în județul Bacău.
Avand in vedere informaţiile greşite apărute pe fluxul Mediafax, Corpul de Control al Primului-ministru informează că, în urma controlului efectuat în baza dispoziţiilor prim-ministrului Victor Ponta, Corpul de Control al Primului-ministru a transmis, încă din 05.09.2014, către Direcția Națională Anticorupție, Raportul de Control privind restituirea unui teren forestier de 43.227 Ha si a unui teren agricol de 50 ha, în județul Bacău, precum și documentația aferentă.
De asemenea, in vederea valorificarii aspectelor constatate in Raportul Corpului de Control, acesta a fost transmis, pe langa DNA, si la urmatoarele institutii: Regia Nationala a Padurilor Romsilva, Regia Nationala a Padurilor – Directia Silvica Bacau, Prefectura Bacau, Tribunalului Sibiu, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerul Afacerilor Interne.”, se arată într-un comunicat.

În secțiunea documente de mai sus veți găsi și Raportul de Control privind restituirea unui teren forestier de 43.227 Ha si a unui teren agricol de 50 ha, în județul Bacău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii