Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de trei ani, căutat de poliţişti. Ce le-a spus mama băiatului oamenilor legii

ro

17 Nov, 2018 13:13 1284 Marime text
Polițiștii caută un băiat, de 3 ani, care nu mai fost înapoiat mamei sale conform programului de vizită stabilit de instanța de judecată.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului. Persoanele care dețin informații care pot ajuta la găsirea copilului sunt rugate să sune la numărul 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit Poliţiei Române, în cursul serii de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa – I.P.J. Dâmbovița au fost sesizați prin plângere de o femeie cu privire la faptul că, în aceeași zi, fostul concubin nu i-a mai înapoiat copilul, în vârstă de 3 ani, pe care îl vizitase conform  programului de vizită stabilit de Tribunalul Dâmbovița.

Copilul, fiul bărbatului, era îmbrăcat cu pantaloni de culoarea neagră, o geacă bleumarin, în picioare purta ghete de culoare maro, iar pe cap purta o căciulă galbenă.

Copilul are înălțimea de 98 de centimetri și greutatea de 14 kilograme.

"Persoanele care dețin informații utile în vederea găsirii acestuia sunt rugate să sune de îndată la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

În cauză, polițiștii au întocmit și un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului" - au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii