Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de doi ani, în stare gravă după ce fratele mai mare i-a dat să bea clor

ro

29 Aug, 2015 10:37 1388 Marime text
 
Un copil de doi ani din localitatea Doagele se zbate între viaţă şi moarte după ce a băut clor. Fratele mai mare, în vârstă de cinci ani, a confundat sticla lăsată la întâmplare de mama sa cu una de suc şi i-a dat-o celui mic. Medicii fac eforturi să-i salveze viaţa, relatează România TV.

Pãrintii iresponsabili au fãcut curãtenie în casã si au lãsat la întâmplare o sticlã cu clor. Si-au vãzut de treburile gospodãresti lãsându-i pe copii, de capul lor. Pentru cã cel mic a cerut apã, fratele mai mare, în vârstã de cinci ani, i-a dat sã bea dintr-o sticlã în care se afla clor, convins fiind cã îi dã sã bea suc.

Micutului de doar doi ani i s-a fãcut imediat rãu, alertati, pãrintii au sunat la 112. Bãietelul care a înghitit clor a fost preluat imediat de o ambulantã, i s-au acordat primele îngrijiri medicale si apoi a fost transportat la Spitalul de Judetean de Urgentã Vaslui.

Pentru cã starea sa era gravã, medicii au decis sã îl transfere la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iasi. Copilul se aflã sub supraveghere medicalã, starea de sãnãtate este precarã, viata sa încã este în pericol, scrie vremeanoua.ro, citată de România TV.



Sursa text + foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii