Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență în județul Ilfov! Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ce s-a întâmplat

ro

05 Dec, 2023 14:24 634 Marime text
Pompieri. Foto: facebook/IGSULa data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 13:06 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112, cu privire la faptul că, la o adresă de pe strada Gladiolelor din Chiajna se simte miros de clor și monoxid de carbon. 

Potrivit IPJ Ilfov, la fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Chitila precum și echipaje din cadrul ISUBIF care au procedat la evacuarea locatarilor în zona stradală, adiacentă imobilului.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și reprezentanți din cadrul SCBRN și DISTRIGAZ pentru efectuarea activităților din competență.

„7 persoane au primit îngrijiri de la echipajele medicale, sosite la fața locului, după care, acestea au fost transportate la unități sanitare pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,  urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Buftea“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Ilfov.

Citește și: 

Mai mulți muncitori nepalezi de la o unitate militară din Sulina, în stare gravă în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii