Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:25 23 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările edilitare în municipiul Constanța. În ce zone vor acționa angajații administratorului tramei stradale (galerie foto)

ro

18 Jun, 2019 10:56 1014 Marime text
În această săptămână, angajații administratorului tramei stradale vor acționa în zona destinată circulației pietonilor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Soveja și pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu.
 
Potrivit unui comunicat transmis de primăria Constanța, se vor realiza lucrări de asfaltare a carosabilului pe strada Pasajului, strada Aviator Mircea Zorileanu, strada Vintilă Brătianu și pe 2 alei de acces din strada Semănătorului.
 
Totodată, va continua amenajarea parcărilor din zona delimitată de Vila Sky și bulevardul Mamaia, pasarela pietonală din Satul de Vacanță, de pe strada Cerbului bl. 40A, strada Unirii – bl U6 și strada Suceava în zona Brotăcei.
 

„În ceea ce privește infrastructura rutieră, se vor executa marcaje în parcările din stațiunea Mamaia, în stațiile de autobuz și de taxi, pe bulevardul I.C. Brătianu și în Piața Griviței. Continuă înlocuirea indicatoarelor deteriorate și montarea de stâlpișori pentru a reda trotuarele pietonilor” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii