Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Replici dure între preşedintele PMP, Claudiu Palaz şi deputatul Robert Turcescu. Au dat cărţile pe faţă!

ro

10 Feb, 2018 09:57 2706 Marime text
În timp ce preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Iorga Palaz a dezminţit în ultima perioadă existența unor tensiuni în PMP Constanța şi implicit deteriorarea relaţiei cu deputatul de Constanţa, Robert Turcescu, acesta din urmă a dat cărţile pe faţă într-o postare pe pagina sa de solializare. Iată ce a scris Turcescu: „Domnul Palaz ar trebui să recunoască: există tensiuni în PMP Constanţa! Explicaţia e simplă: eu, ca deputat PMP, dar şi multi membri şi simpatizanţi ai partidului, NU suntem de acord cu alianţa devenită toxică dintre PMP şi PSD în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. Din punctul meu de vedere, dar, repet, nu e un punct de vedere singular, aceasta “colaborare” a PMP cu PSD ar trebui sa înceteze imediat. Desigur, e o decizie politică şi sper să fie luată cât mai curând în forurile de conducere ale partidului. Dar nu mă poate opri nimeni să spun că pentru partidul din care fac parte, PMP, această “alianţă” cu PSD nu ar trebui să mai existe. PMP trebuie să devină un adevarat partid de opoziţie. Iar Opoziţia are astăzi de atins o coordonată majoră: lupta reala cu PSD, la centru şi în teritoriu. Am câştigat alegerile parlamentare la Constanţa luptând împotriva PSD cu toata puterea. Nu ne putem minţi electoratul. Sau, cel putin, eu, unul, nu pot si nu vreau.  Deci, domnule Palaz, vă îndemn să ascultaţi vocea electoratului PMP şi sa va desprindeti de PSD chiar daca asta înseamna să pierdeti fotoliul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Ştiu că vă e greu, dar ar fi un gest onorabil. Curaj vă doresc!”, a scris deputatul.
Postarea vine la scurt timp, după ce presa locală a anunţat că Palaz a luat decizia de a schimba din ATOP un apropiat al lui Turcescu, pe consilierul judeţean Florin Goidea. Palaz a explicat că această schimbare nu este o frondă ci doar o chestiune de decizie internă a organizaţiei, astfel, încât toţi consilierii PMP să fie membri în acest organism pe timpul mandatului lor. Menţionăm că toţi membri ATOP încasează o indemnizaţie de 1000 de lei pe lună. Goidea va fi înlocuit cel mai probabil cu Daniel Turcu şi el, consilier judeţean.
La rândul său, preşedintele PMP, Claudiu Palaz spune că politica nu se face pe Facebook iar deciziile se iau doar în partid. "Organizaţia e şocată, se simte jignită. Turcescu ştia unde vine, eu eram deja vicepreşedinte al Consiliului Judeţean la alegerile parlamentare. De ce nu a ales să candideze în alt judeţ? Organizaţia i-a pus mandatul pe tavă, când puteam să trimitem un constănţean în parlament! El a venit, a fost primit în casă şi acum are o atitudine care jigneşte organizaţia Constanţa. De fapt, totul a început în urmă cu câteva zile, tot printr-o postare pe Facebook şi continuă şi astăzi. Nu îi înţeleg atitudinea”, a declarat pentru ZIUA de Constanţa, Claudiu Palaz. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii