Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV Constanţa mereu surprinzătoare! Revoltător. Poetul Viorel Birtu-Pîrâianu atacat în plină stradă! (galerie foto)

ro

26 Dec, 2015 22:44 3182 Marime text
constanta mereu surprinzatoare revoltator poetul viorel birtu piraianu atacat in plina strada galerie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • chivu andrei 27 Dec, 2015 11:39 tot respectul pentru tragedia dansului, dar intelectualii constanteni, inafara de sforaitul in fata tv-ului au venit la vreun protest in fata primarie sa acuze problemele gravele de siguranta pe strada - sau macar la o sedinta de consiliu cati au luat cuvantul sa cuze problemele grave administrative- cand vor avea curajul sa se implice in politica? plina tara de eroi care critica de la tastatura sau din fata tv-ului - - - ppana nu se arde romanul nu intelege - -- mieunatul asta pe internet nu se aude nicaieri
  • Dorin 27 Dec, 2015 08:16 De ce nu sunt camere video pe strazi asa cum ne promite de vreo 6 ani actualul primar ? Constitutia prevede asigurarea sigurantei cetatenilor de catre primarii !!?! De ce nu se respecta Constitutia Romaniei de catre cei ce conduc Constanta?
  • Florian 27 Dec, 2015 04:29 Cum adica nime i nu isi explica cum se poate intampla asa ceva? Din momentul in care politia locala e folosita DOAR ca baieti de parcare, iar cei de la Ordine publica sunt ca si inexistenti pe strazi, aceste lucruri parca sunt invocate a se intampla. Multumim Mazare, Fagadau, etc...
  • Ilie 27 Dec, 2015 03:38 Unde sunt camerele video de pe strazi promise de Vagadau de vreo 6 ani ? Pt ca politicienii si nu numai am vazut ca isi incaseaza mitele prin parcari din cauza asta se pare ca nu se vrea acest lucru. Pt astfel de incidente, cu totii ar trebui sa actionam in instanta pe Vagadau pt neasigurarea sigurantei cetatenilor pe strada asa cum prevede CONSTITUTIA. Rusine sa-i fie pt ca apara in felul acesta coruptii si ilegalitatile si arata dispret si nepasare pt toti cetatenii acestui oras.
  • constantean 26 Dec, 2015 23:08 Constanta un oras de cocalari. oamenii de valoare de cultura nu au viata in orasul acesta. un oras manelizat si distrus .