Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. La două stații meteo din județ sunt 5°C. Care va fi maxima zilei

ro

06 Oct, 2016 06:30 3380 Marime text
Astăzi, potrivit meteoplus, vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în regiunile intracarpatice, unde cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse în Maramureș, nord-vestul Transilvaniei în Crișana și local în Banat, iar cantitațile de apă vor depăși pe arii restrânse 20...25 l/mp.
 
La munte vor predomina ninsorile în special la altitudini mai mari în zona Carpaților Occidentali și în partea de nord a Carpaților Orientali se va depune strat nou de zăpadă.
Trecator și izolat, precipitațiile mixte își pot face apariția în zonele mai joase de relief din această parte a țării. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales seara și noaptea, când în sud și sud-est trecător și izolat se vor semnala ploi slabe.
 
Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în cursul zilei în vest, nord-vest și la munte și doar pe spații mici în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 8 grade, mai ridicate în Dobrogea până la 13 grade pe litoral.
Izolat, se va produce brumă.
 
Maxima zilei va fi la Constanța de 18 grade.
Acum sunt 5 grade la Medgidia și Adamclisi, 6 la Cernavodă, 7 la Mangalia și 8 la Constanța.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii