Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. În atenția turiștilor. Camparea corturilor în alte locuri decât cele special amenajate vă poate aduce amenzi

ro

19 Jul, 2018 11:07 1130 Marime text
Polițiștii locali acționează atât din oficiu, cât si la solicitarea cetățenilor  pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Potrivit Poliției Locale Constanța, în data de 18.07.2018, lucătorii serviciilor operative cu atributii în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat pentru depistarea și sancționarea persoanelor care și-au montat corturi în unele zone din municipiul Constanța.

În urma verificărilor efectuate de către echipele de ordine și siguranță publică au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 900 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

Conform actelor normative în vigoare, cei care montează/așează corturi în vederea campării în alte locuri special amenajate, pot fi sancţionaţi cu o amendă cuprinsă între 400 şi 800 de lei pentru persoanele fizice și 1.000-1500 lei în cazul persoanelor juridice.

”Pentru evitarea unor astfel de situații, înainte de a vă face planuri cu privire la campare, amintiți-vă și de interdicțiile legale în vigoare și de dreptul la liniște al locuitorilor din zona în care vă amplasati cortul, mai ales daca nu este un loc special amenajat.
Există anumite reguli de bază care trebuiesc respectate, altfel veți risca să primiți amenzi usturătoare.
Numai împreuna putem asigura un climat de siguranța și disciplina in municipiul Constanta!” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii