Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Bărbat, agresat de doi necunoscuţi care au intrat în curtea vecinului. O maşină a fost avariată în altercaţie

ro

08 Jan, 2019 14:27 883 Marime text

Un bărbat a fost agresat de doi necunoscuţi după ce i-a surprins în curtea unui imobil aparţinând vecinului său.

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizați de către o femeie, prin SNUAU 112, despre faptul că soțul său ar fi fost agresat de două persoane, pe o stradă din municipiul Constanța.

Patrulele mixte de ordine și siguranță publică, formate din polițiști și jandarmi, au identificat la fața locului doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 31 de ani, din Constanța, care ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din municipiul Constanța, aflat în stare de demolare, moment în care au fost surpinși de un vecin pe care l-ar fi agresat. În urma conflictului produs a fost avariat și un autoturism parcat în zonă.

Polițiștii constănțeni i-au reținut pe o perioadă de 24 de ore pe cei doi tineri, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 8 ianuarie a.c. vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată și distrugere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii