Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Mangalia a aprobat bugetul pe 2012. Nu şi preţul gigacaloriei

ro

06 Feb, 2012 00:21 1117 Marime text

Consilierii locali din Mangalia, reuniţi în această seară într-o şedinţă de îndată, au aprobat bugetul local de venituri şi cheltuieli pe 2012. Amintim că şedinţa a avut loc ca urmare a intervenţiei prefectului judeţului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, dar şi a semnalelor trase de premierul Emil Boc cu privire la rezolvarea problemei căldurii în municipiul Mangalia, după ce Guvernul a alocat de urgenţă suma de 1,5 milioane de lei pentru combustibil.

Chiar dacă proiectul de buget a trecut, rămâne, însă, problema preţului gigacaloriei. Şi asta fiindcă proiectele de hotărâre referitoare la preţul de producţie al gigacaloriei şi la preţul gigacaloriei pentru populaţie nu s-au discutat în şedinţă. Potrivit consilierului local Paul Foleanu, patru aleşi locali au dorit introducerea acestora pe ordinea de zi, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Un alt proiect votat în şedinţa de îndată se referă la majorarea capitalului social pentru Callatis Therm de către administraţia locală, cu 15 miliarde lei vechi. „La acest proiect, eu şi încă trei colegi ne-am abţinut fiindcă nu există un suport legal. Cum să majorăm noi capitalul cu 15 miliarde în condiţiile în care Consiliul Local este acţionar minoritar în Callatis Therm?", a declarat Foleanu. Proiectul a fost initat de viceprimarul Constantin Filimon.

Rămâne, deci, de văzut, dacă locuitorii municipiului Mangalia vor avea căldură începând de mâine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii