Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Concert la finalizarea cursului de Master Class al maestrului Vasile Moldoveanu - „ Am ajutat cu ce am învățat eu în 42 de ani de activitate” (galerie foto + video)

ro

20 May, 2016 19:34 4060 Marime text
La Universitatea „Ovidus” din Constanța în această seară are loc un concert al studenților Facultății de Arte, Specializarea Interpretare Muzicală, la finalizarea cursului de Master Class ținut de maestrul Vasile Moldoveanu, tenorul de talie mondială, Dr. honoris causa al Universității „Ovidius” și cetățean de onoare al municipiului Constanța.
 
Concerul este organuzat de profesorii Ioan Ardelean, Nicoleta Ardelean, Andreea Bratu de la Facultatea de Arte.
 
„Este o bucurie pentru noi că maestrul Moldoveanu a fost de acord să țină acest curs de Master Class la Universitatea „Ovidius”, a declarat profesorul Ioan Ardelean de la Facultatea de Arte.
 
Alina Lungu este cea care deschide concertul, cu aria Zerlinei „Batti, batti mio Masetto, din opera Don Giovanni compusă de Wolfgranf Amadeus Mozart.
 

 



UPDATE 2, ora 20.30: 
 

„Constanța a dat  lumii câteva personalități. Dumneavoatră maestre sunteți printre primii. Vasile Moldiveanu a demonstrat că este nu numai un mare interpret dar și un mare pedagog. Vă mulțumim în numele tuturor”, a declarat Ioan Ardelean.
 
„Iubesc tineretul. Vă mulțumesc pentru aplauzele pentru acești tineri. Au fost niște ajustări. Am ajutat cum am putut și cu ce am învățat și eu în 42 de ani de activitate”, a spus maestrul Vasile Moldoveanu aflat pe scenă.   


În aceste moment are loc decernarea diplomelor de participare la acet curs de Master Class. Diplomele sunt semnate de maestrul Vasile Moldoveanu și decanul Facultății de Arte, Daniela Hantiu. Maestrul înmânează diplomele și le sugerează unele sfaturi studenților.

„Să-i încurajați pe tineri. Le doresc să o ia pe urmele mele și să ajungă sus”, a mai precizat Vasile Moldoveanu. 
 

UPDATE1, ora 20.07:

Maestrul este copleșit de emoții și urmărește cu atenție ceea ce se întâmplă pe scenă. Discret dă indicații interpeților.
 
Următorii interpreți care urcă pe scenă după Alina Lungu sunt: Lăcrămioara Chihană, Alexandru,  Georgiana Costea, Lucia Mihalache, Marius Eftimie, Silvia Simionescu, Tudor Socolan, Georgiana Costea, Valentin Vasopol și Laura Eftimie.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii