Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comercianţi de produse cosmetice, ochelari, articole de încălţăminte şi CD-uri, depistaţi de jandarmi (galerie foto)

ro

01 Aug, 2016 13:17 1705 Marime text
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detașmentul 6 Mangalia, aflate în misiune în zona de sud a litoralului în weekendul ce tocmai s-a încheiat, au depistat patru persoane care ofereau spre comercializare diferite bunuri ce păreau contrafăcute,  în staţiunile Neptun şi Venus.
În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că persoanele în cauză ofereau turișilor articole de  încălţăminte, produse cosmetice şi ochelari de soare, toate inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.
De asemenea, în aceiaşi perioadă, echipajele de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au depistatat în municipiul Constanţa şi în staţiunea Neptun şase persoane care ofereau spre vânzare 107 suporturi optice piratate (cd-uri şi dvd-uri) ce conţineau filme, muzică şi jocuri.
Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute sau aduceau atingere unor drepturi de autor,  jandarmii au întocmit procese verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au predat lucrătorilor  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea continuării cercetărilor. Bunurile găsite asupra făptuitorilor au fost ridicate în vederea confiscării.
Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Fotografii efectuate de jandarmii constănțeni
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii