Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comerciant din Satul de Vacanță, luat cu forța și dus la secție, de polițiștii locali constănțeni. Ce s-a întâmplat

ro

30 Jun, 2018 10:09 2427 Marime text


În data 29.06.2018, echipele de control ale Direcției Generale Poliția Locală Constanta  au acționat  pentru verificarea unor sesizări cu privire la modul de desfășurare a activităților comerciale de către un operator economic din Satul de Vacanță și dacă acesta deține actul final de autoritate al administrației publice locale, pe baza căruia ii este permisă schimbarea destinației clădirii, prin executarea unor lucrări de construcții ce au fost efectuate la imobilul respectiv.

Persoana în cauză nu s-a conformat măsurilor dispuse de către politistii locali, a refuzat vehement sa se legitimeze, fapt pentru care  lucrătorii instituției au recurs la folosirea forței și a mijloacele din dotare conform prevederilor legale.

Pentru faptele sale, barbatul a fost condus la sediul Direcției Generale Constanta, in vederea demarării procedurii identificării și luării măsurilor legale necesare.

In acest caz, s-au aplicat  doua amenzi contravenționale in valoare totala de 2600 lei, pentru refuz de legitimare și obstrucționarea controlului.
Recomandăm tuturor persoanelor să adopte o conduită civică corespunzătoare si să respecte dispozițiile polițiștilor locali pentru a nu fi necesară folosirea forței sau a mijloacelor din dotare, precizează reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii