Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN „Mircea cel Bătrân” din Constanța, în topul celor mai bune trei licee din țară, după nota de admitere la cel mai căutat profil

ro

10 Jul, 2018 18:22 6630 Marime text


În urma afișării rezultatelor la admiterea din anul acesta, se poate realuza un top al liceelor, un clasament al instituțiilor de învățământ preuniversitar unde, potrivit mediilor de admitere, vor învăța elevi foarte buni.

Mediile de admitere din 2018 sunt ușor mai scăzute față de admiterea din 2017. Diferențele în cazul celor mai bune licee nu sunt însă decât de ordinul sutimilor.

Colegiul Național „Sfântu Sava” din București rămâne și anul acesta în vârful ierarhiei liceelor unde se intră cu cele mai mari medii din țară, potrivit rezultatelor repartizării computerizate.

Astfel, la Colegiul Național „Sfântu Sava” din București, la clasa de matematică-informatică bilingv, ultima medie a fost, anul acesta, 9.91 (față de 9.93 anul trecut). Este cea mai mare medie de admitere din țară la un profil.

În acest top al celor mai bune clase (profiluri), urmează Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța, unde s-a intrat cu 9,85 la matematică-informatică bilingv (14 locuri).

Tot pe locul secund este și Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova, unde cea mai mare ultimă medie de admitere a fost 9,85, la profilul de științe ale naturii.

Pe locul al treilea se situează Colegiul Național „B.P. Hașdeu” din Buzău, la care ultima medie de admitere, la profilul matematică-informatică bilingv, este 9,78.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii