Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:32 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Palaz vorbeşte despre „Madagascarul din Constanţa!”

ro

19 May, 2012 16:18 790 Marime text

Claudiu Palaz, candidat UNPR la Primăria Constanţa, a dat publicităţii, cu doar câteva minute în urmă, un comunicat de presă în care vorbeşte despre situaţia de la această ora din Constanţa, urmare a ploii abundente din cursul acestei zile. Redăm, mai jos, comunicatul:

 

„La prima ploaie mai sănătoasă, municipiul Constanţa se află sub ape. Indiferenţa administraţiei Mazăre-Constantinescu distruge, încet şi sigur, oraşul nostru. Aşa cum în fiecare iarnă, la prima ninsoare, oraşul este complet blocat iar Mazăre este plecat în ţările calde, iată că şi acum, la prima ploaie, oraşul este inundat iar Mazăre este incapabil de reacţie pentru că este mahmur.

 Şuvoaie întregi de apă blochează bulevardele principale ale municipiului. Mii de constănţeni sunt inundaţi şi blocaţi în propriile case. Mă întreb oare care vor fi costurile facturilor constănţenilor la apă? Oare până când îi va mai jecmăni administraţia Mazăre?

În faţa încă a unei dovezi clare a unui primar iresponsabil şi a unei administraţii indiferente la dezastrul constănţenilor, i-am solicitat prefectului să convoace rapid Comandamentul pentru situaţii de urgenţă pentru a evalua situaţia din municipiul Constanţa. Dacă mi se va solicita, mă voi pune la dispoziţie cu întreaga mea experienţă pentru a asigura o bună gestionare a situaţiei.

La ora la care oraşul este inundat, probabil că Mazăre încă nu s-a trezit din somn pentru că a fost, ca de obicei, în club. Şi iată cum, în 12 ani de mandat, Mazăre a reuşit să facă din Constanţa un Madagascar mai mic, cu bulevarde scăldate de ape şi case inundate.

Constănţenii au o singură şansă. Să vină la vot pe 10 iunie şi să voteze schimbarea pentru ca astfel de situaţii să nu se mai întâmple niciodată”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii