Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este pompierul-erou care a intervenit la incendiul ce a cuprins o rulotă campată în Mamaia Nord. Pompierul de la ISU Delta era în vacanţă (galerie foto-video)

ro

17 Jun, 2018 18:09 3873 Marime text
O rulotă campată în Mamaia Nord a fost cuprinsă ieri după amiază de flăcări şi a explodat în Mamaia Nord. Un pompier aflat în concediu în acelaşi camping a acţionat de urgenţă până la sosirea militarilor ISU Dobrogea şi a reuşit să limiteze proporţiile dezastrului şi să împiedice ca incendiul să se soldeze cu victime. 

"Colegul nostru, Plutonier major Budea Cornel, a intervenit ieri, pentru limitarea efectelor incendiului care a cuprins o rulotă în campingul Măslinul din Mamaia Nord. Era în concediu, campat la aproximativ 20 de metri de rulota care a luat foc. Incendiul s-a manifestat cu repeziciune din interior. Sub țipetele speriate ale soției și celor doi copii ai săi, a intrat în rulota arzând în căutare de victime" - a transmis ISU Delta.


Astfel, după ce s-a asigurat că nu sunt persoane surprinse în interior, a evacuat cu sprijinul populației autoturismele și rulotele din apropiere. În apropiere era un pichet PSI. A smuls lacătul și a încercat să limiteze efectele incendiului cu stingătoarele din interior.

"Având experiența multor intervenții, a evacuat populația din zonă exact înaintea producerii deflagrației. Pentru el a fost o zi ca oricare alta, doar că era în concediu. Marți e Șeful Gărzii de Intervenție și Stingere la Stația de pompieri Babadag. S-a terminat concediul." + au mai transmis reperezentanţii ISU Delta. 

Sursa foto video: ISU Delta, ISU Dobrogea şi facebook/Marius Enache
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii