Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:38 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Gigi Chiru a bătut palma cu Călin Popescu Tăriceanu

ro

12 Apr, 2016 10:20 1168 Marime text
 
Senatorul Christian Gigi Chiru s-a înscris în ALDE și a acceptat preluarea conducerii Organizației Municipale Constanța.
 
„În urma discuțiilor purtate cu președintele Călin Popescu Tăriceanu, am convenit să preiau conducerea Organizației Municipale ALDE Constanța. Tensiunile din ultima vreme din PNL m-au determinat să aleg un nou proiect politic. Nu a fost o decizie uşoară, însă cred că am făcut alegerea corectă. Am demonstrat că sunt un om de echipă și este bine cunoscut că sunt o persoană implicată și luptătoare. Cât timp am condus organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal, am avut în jurul meu o adevărată echipă, alături de care am dus bătălii electorale grele şi am făcut opoziţie cu adevărat atunci când nimeni nu a făcut acest lucru. A fost o perioadă frumoasă cu care mă voi mândri mereu, în care am cunoscut oameni de valoare şi am contribuit la implicarea mai multor tineri, viitori oameni politici ai acestui oraş.
Țin să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în toţi aceşti ani, pentru susţinere, pentru curaj şi pentru implicarea în tot ceea ce a însemnat opoziţie în Constanţa. Privesc cu mândrie trecutul alături de voi şi cu optimism noul proiect politic în care mă implic.
 Îmi propun ca, împreună cu cei care mă susțin în acest proiect și cu noii colegi din ALDE, să devenim cel mai puternic partid de dreapta din Constanța”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru.

Citește și: ​Christian Gigi Chiru, candidat la primărie din partea ALDE şi preşedinte la municipiu

Ti-a placut articolul?

Comentarii