Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebru interpret constănţean cântă la botezul fetiţei lui Pepe

ro

17 Feb, 2013 21:31 4096 Marime text

Pepe şi soţia lui, Raluca, şi-au botezat, sâmbătă, fetiţa. După ceremonia religioasă, părinţii şi micuţa lor au plecat la un luxos restaurant din Capitală, pentru a petrece cum se cuvine.

Fiica lui Pepe a fost botezată, sâmbătă, la Biserica Sf. Spiridon din Capitală. După slujba religioasă, părinţii, naşii Andra şi Cătălin Măruţă şi invitaţii au mers la Restaurantul Aristocrat Events Hall, din nordul Capitalei.

Slujba religioasă a fost la ora 17.00, multe personalităţi din showbiz-ul românesc fiind prezente la creştinarea micuţei Maria.
Printre invitaţii prezenţi la biserică s-au numărat Oana Roman, Andrei Duban, cu soţia şi fiul, şi Liviu Vârciu. Acesta din urmă a declarat că atât părinţii, cât şi naşii au fost foarte emoţionaţi în timpul evenimentului şi că micuţa Maria a fost destul de gălăgioasă în timpul slujbei.
Părinţii micuţei au ales un meniu select pentru cei aproximativ 200 de invitaţi, atmosfera urmând să fie asigurată de nume cunoscute din muzica românească. Chiar şi fericitul tătic a decis să cânte pentru micuţa Maria şi cu siguranţă nici naşa Andra nu se va lăsa mai prejos. Pe scenă se vor mai urca şi Liviu Vârciu, Ştefan Stan, Aurelian Temişan, băieţii de la Alb-Negru, trupa de jazz condusă de Petrică Andrei şi trupa de coveruri Mihai Napu. În plus, Ionuţ Galani, din Constanta, va cânta muzică grecească, iar Cristi Nuca, muzică lăutărească modernă.
sursa: rtv.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii