Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:26 06 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru investiția Casa Pepe SRL!

ro

15 Dec, 2022 13:30 736 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de încadreare în urma solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Casa Pepe SRL, la Mamaia Sat. APM a decis că nu trebuie efectuat impactul asupra mediului în cadrul proiectului imobiliar.
 
Mai exact, vorbim de proiectul „Continuare lucrari autorizate cu AC 357/19.08.2005 *Continuare Lucrari Construire (Mansarda, Invelitoare și Tencuieli Interioare și Exterioare)* si modificare proiect prin supraetajare cu un nivel in limita a 20% din suprafata construita desfasurata (locuinte si spatii tehnice) transformare mansarda in etaj, recompartimentari interioare, modificare fatade imobil rezultand imobil S+P+5E si spatii tehnice”, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Sat str. M12 nr. 2, lot 1, jud. Constanța.
 

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 22.12.2022
 

Casa Pepe SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2005, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Casa Pepe SRL este controlată de Cristina Matei, cu 10% din capitalul social, şi Pino Jose Herran, din Spania, cu 90% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de agenţii imobiliare, este Cristina Matei

Activităţi secundare constau în: intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii; intermedieri în comerţul cu mobilă, articole de menaj şi de fierărie; comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi al televizoarelor; comerţ cu ridicata al mobilei, al covoarelor şi al articolelor de iluminat; comerţ cu ridicata al ceasurilor şi al bijuteriilor; comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc; comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare; comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare; comerţ cu amănuntul al covoarelor, al carpetelor, al tapetelor şi al altor acoperitoare de podea, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat şi al articolelor de uz casnic n.c.a., în magazine specializate; cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii; închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract; activităţi ale agenţiilor turistice; activităţi ale tur-operatorilor; alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică; activităţi de servicii suport combinate.

 
În anul fiscal 2021, Casa Pepe SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri zero şi o pierdere de 507.351 lei.
 
PRECIZĂRI:
 

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii