Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:49 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge a fost obținut de românca Maria Bega

ro

24 Feb, 2016 22:37 2043 Marime text
 
Maria Bega, eleva în cadrul Transylvania College din Cluj-Napoca, şcoala românească acreditată pe curriculum românesc şi curriculum Cambridge, a reușit să obțină cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la Limba Franceză.
 
Maria este în ultimul an de liceu în cadrul Transylvania College și a primit certificatul pentru „Cel mai bun rezultat din lume” pentru unul dintre examenele finale susţinute în acest an, la nivelul AS.
 
Se pare că acest certificat Cambridge este considerat un paşaport al succesului în lumea academică, pentru că datorită lui românca poate merge cu ușurință la universităţile de top din lume.
 
Maria deja a primit oferte de la toate universităţile la care a aplicat, printre care St. Andrew, Nottingham, Liverpool, Cardiff, Bristol. Dat românca a decis să își continue stidiile aici în românia, la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, deoarece se pregăteşte pentru o carieră în Neuroştiinţe Cognitive, potrivit româniatv.net. Sursa foto: transylvania-college.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii