Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei trei români internați în spitalele din Bruxelles sunt în stare stabilă

ro

24 Mar, 2016 20:24 1696 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a primit informații de la Ambasada României la Bruxelles referitoare la situația cetățenilor români afectați de incidentele produse în dimineața zilei de 22 martie 2016. Astfel, în acest moment, în spitalele din Belgia se află în continuare internați cei trei cetățeni români despre care MAE a informat anterior. Aceştia sunt în stare stabilă, fiind monitorizați permanent atât de cadrele medicale, cât și de reprezentanții misiunii diplomatice române și echipa consulară mobilă, trimisă la Bruxelles din Centrala MAE.
 
În ceea ce privește solicitările de asistență consulară, MAE precizează că, până la acest moment, au fost recepționate și soluționate, aproximativ 40 de apeluri telefonice din partea cetățenilor români, prin intermediul Call Center-ului MAE.
 
Celula de Criză MAE își continuă activitatea fiind în legătură permanentă cu autoritățile belgiene, prin intermediul celor trei misiuni diplomatice române de la Bruxelles și a echipei consulare mobile, în vederea obținerii unor informații suplimentare și monitorizării evoluției situației.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii