Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune senatorul Traian Băsescu,despre grupul parlamentar al PMP din Senat

ro

29 May, 2018 17:27 1990 Marime text
Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat marţi că grupul parlamentar al partidului din Senat este ca şi desfiinţat, conform Agerpres.ro. 
 

"Eu şi îl consider desfiinţat în momentul de faţă. Vom rămâne un grup, dar fără să avem logistica specifică unui grup", a precizat Traian Băsescu, după Colegiul Naţional al PMP.

 
Întrebat dacă anticipează şi un posibil exod al aleşilor locali, în contextul intrării în procedură parlamentară, la comisii, a proiectului de lege prin care li se oferă posibilitatea aleşilor locali să părăsească un partid dacă nu sunt de acord cu fuziunea, Băsescu a precizat:

"Da, avem organizaţii în care aleşii locali UNPR, consilierii, nu au niciun fel de activitate comună cu PMP. Nu vă ascund că noi am făcut un lucru cinstit la vremea respectivă - jumătate din organizaţiile judeţene au fost puse sub preşedinţia unor membri UNPR, care pur şi simplu le-au sabotat şi le-au abandonat după aceea. Nu suspectez că a fost neapărat o strategie, dar aşa s-a întâmplat. Este şi situaţia de la Capitală. Da, slavă Domnului că preşedintele organizaţiei de Bucureşti este de azi în PSD şi putem să alegem un preşedinte. Pentru că a fost condiţie fermă pusă de domnul Steriu, când s-a negociat fuziunea, să fie preşedinte la Capitală şi primul pe listă la Capitală. E adevărat că şi-a rezolvat problema lui, a abandonat problemele multor colegi de-ai lui, i-a cam vândut PMP-ului când s-au făcut listele, dar ăsta e Steriu. A vândut PMP-ul când a crezut că aşa îi este lui bine. Azi a vândut PMP-ul pentru că aşa are impresia că îi este lui bine şi văd că are tupeul să dea lecţii de politică, de moralitate în politică. Greu de evaluat un asemenea individ care nu a lăsat nicio dâră în politică, în afară de traseism. Are un traseism consistent.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii