Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spectacole se joacă la Teatrul de Copii şi Tineret „Căluţul de mare”

ro

19 May, 2014 12:12 1785 Marime text
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” va prezenta piesa „Anotimpuri cu Poveşti” de Aneta Forna Christu, marţi, 20 mai. Spectacolul, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei şi opt ani, va începe de la ora 10:30. Ilustraţia muzicală a poveştii este semnată de Dicran Asarian.

Miercuri, 21 mai, de la ora 10:00, va fi transpusă în scenă povestea „Califul Barză”, pentru copii cu vârste cuprinse între patru şi 12 ani. Spectacolul este în regia lui Daniel Stanciu, scenografia este semnată de Cristina Pepino, iar muzica de Gabriel Bassarabescu.

Joi, 22 mai, copiii cu vârste cuprinse între trei şi zece ani sunt aşteptaţi la teatru de la ora 10:00, pentru povestea copilăriei noastre, „Punguţa cu doi bani”. Regia şi scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, în timp ce scenografia este semnată de Eugenia Tărăşescu - Jianu, muzica de Dan Bălan, iar coregrafia de Olimpia Iordache.

Vineri, 23 mai, micuţii între patru şi 12 ani sunt invitaţi să revadă povestea „Califul Barză”, de la ora 10:30. Spectacolul este în regia lui Daniel Stanciu, scenografia este semnată de Cristina Pepino, iar muzica de Gabriel Bassarabescu.

Duminică, 25 mai, începând cu ora 11:00, va fi transpusă în scenă „Pisica doldora de bani şi nepoţii ei orfani”. Piesa, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între trei şi şase ani, este o adaptare după S. Marsak, un spectacol de Mc Ranin. Muzica este semnată de Dumitru Lupu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii