Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce probleme a creat ploaia la Constanţa. Cu ce forţe a intervenit RAJA

ro

04 Jun, 2018 15:04 1732 Marime text
În urma atenționărilor meteo de precipitații abundente, RAJA Constanţa s-a pregătit cu 13 echipe de intervenţie, pentru municipiul Constanța, respectiv 16 echipe, pentru restul județului, dotate cu utilajele necesare - wome, vidanje și pompe de mare putere.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat în total 22 de reclamații, dintre care 5 din orașul Năvodari, 4 din Ovidiu - străzile Delfinului și Pescarilor, 2 din Mangalia – str. Oituz și 11 din municipiul Constanța, cele mai multe sesizări vizând cartierele: Palas, Coiciu, Compozitorilor, Poarta 6 și zona Delfinariu. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt în curs de rezolvare.

„Facem un apel către toţi abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924”, precizează RAJA Constanţa.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii