Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ce măsuri va lua managerul Cătălin Grasa, de la Spitalul Judeţean Constanţa, în urma controlului ministrului Sorina Pintea

ro

08 Apr, 2019 09:52 6494 Marime text
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a efectuat un control inopinat în Spitalul Judeţean Constanţa ieri noapte. La faţa locului a găsit mai multe nereguli la secţia de Neurologie, unde a declarat că e "dezastru", dar şi la triaj, unde oamenii stau ore întregi la UPU.

Managerului spitalului, Cătălin Grasa, a ajuns spre finalul controlului, lucru aspru criticat de ministru. De altfel, managerului a declarat pentru ZIUA de Constanţa că "va fi efectuată o anchetă şi vom lua măsuri, în spiritul legii. Pentru judeţul Dobrogea, suntem un spital care funcţionăm de 50 de ani. Poate să vină ministrul în fiecare seară. Aşteptăm feedback de la toată lumea, inclusiv de la mass-media".

Nota redacţiei: expresia "Judeţul Dobrogea" folosită de către managerul Cătălin Grasa nu este greşită, întru-cât o foloseşte de fiecare dată când doreşte să exprime fluxul mare de pacienţi care vin la spital, aceştia fiind din judeţele Constanţa şi Tulcea.

UPDATE. Oficial de la SCJU Constanța 

În urma vizitei efectuate în cursul serii de 07.04.2019, de către ministrul Sănătății, Sorina Pintea și președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, conducerea SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța s-a autosesizat și a demarat de urgență o anchetă administrativă  în vederea luării măsurilor care se impun față de cazurile semnalate.

„Vă reamintim că siguranța pacienților dar și asigurarea unui act medical continuu sunt principalele  priorități ale conducerii SCJU Constanța” - au mai transmis reprezentanții SCJU Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PACIENT CONSTANTA 09 Apr, 2019 15:16 ARE DREPTATE MINISTRUL SANATATII ESTE JALE IN SPITALUL JUDETEAN CONSTANTA. LA URGENTA SE STA FOARTE MULT CU ORELE, MOR OAMENI CU PROBLEME GRAVE, ASISTENTELE DE LA URGENTA SPARG SEMINTE, IAR PE SECTII COLCAIE MIZERIA! IMI PARE RAU CA SPUN ASTA, DAR ASTA ESTE CRUDA REALITATE.