Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce concesie i-a făcut Băsescu lui Chiţac

ro

11 Mar, 2016 19:51 3572 Marime text
 
Preşedintele Mişcării Populare (PMP), Traian Băsescu, se află, în această seară, la Constanţa, pentru lansarea candidaţilor partidului la primăriile din judeţ. Cu această ocazie, a făcut o serie de precizări despre Vergil Chiţac.
 
În contextul în care, la începutul anului 2016, Traian Băsescu i-a recomandat lui Chiţac să nu renunţe la haina militară pentru bătălia politică, în seara aceasta a fost întrebat de jurnaliştii prezenţi la Casa de Cultură de ce a făcut acele precizări.

„Pentru un lucru simplu”, a spus Traian Băsescu. „Când l-am avansat amiral”, a continuat aceasta cu amărăciune, „special pentru el în CSAT am modificat statutul Academiei Navale, care avea funcţie maximă căpitan de rangul I. Şi am modificat statului Academiei Navale făcând funcţia de comandant al Academiei pentru amiral cu două stele şi aş fi vrut să o ia şi pe a doua”, a afirmat Băsescu. 

Menţionăm că preşedintele PMP a refuzat să comenteze de ce Chiţac nu a primit a doua stea la trecerea în rezervă.

Citeşte şi Lansarea candidaţilor PMP, la Casa de Cultură din Constanţa  

Recomandarea lui Traian Băsescu - „Să nu renunțe la haina militară ca să intre în bătălia politică“. Vergil Chițac - „Cred și sper că a facut-o dezinteresat“

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gigi 12 Mar, 2016 09:59 Cum a devenit in mandatul lui Haulica, cand fusese si nea Marin inainte, tot amiral si el???
  • Votez VERGIL CHITAC 11 Mar, 2016 23:00 Grava eroare. Functia de comandant a academiei devenit de contraamiral cu o stea in timpul mandatului lui Haulica, care a detinut functia inaintea lui Chitac. Pana in prezent functia de comandat a ramas tot de contraamiral cu o stea, asa ca nu avea cum sa-l avanseze la retragere.