Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au pățit doi tineri din Constanța, care au smuls telefonul mobil din mâna unui minor

ro

03 Jul, 2018 10:59 1633 Marime text

Ca urmare a cercetărilor, în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 31 martie a.c., în jurul orei 21:45, persoana în cauză ar fi smuls din mâna  unui minor, în vârstă de 17 ani, telefonul mobil, în timp ce acesta se afla pe o stradă, din municipiu.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat și persoana care l-ar fi instigat pe tânăr la comiterea faptei, ajutându-l totodată la valorificarea bunul sustras, fiind vorba despre un tânăr, de 23 de ani, din Constanța, cercetat pentru complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată.

La data de 2 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale i-au reținut pe cei doi, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în CRAP al IPJ Constanța, iar la data de 3 iulie  a.c., urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în vederea luării măsurii preventive a controlului judiciar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii