Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:35 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au găsit vameșii constănțeni în trei containere venite din China

ro

29 Aug, 2013 18:10 909 Marime text
Lucratorii de la PTF Constanta-Sud Agigea, in cooperare cu lucratorii vamali, au efectuat control fizic la trei containere sosite din China pentru 3 societati comerciale, doua din Bucuresti si una din Republica Moldova.

In cele 3 containere au fost descoperite bunuri susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuala constând in 1015 perechi incaltaminte sport, 1200 jucarii, masini cu baterii si 344 figurine plus , cu o valoare totala de 489.000 lei, daca ar fi fost originale. Bunurile in cauza au fost retinute de catre autoritatea vamala pe baza de adeverinta de retinere si lasate in custodie la comisionari vamali pina la finalizarea cercetarilor.

Pe numele administratorilor celor 2 societati comerciale din Bucuresti , cetatenii M.M.,de 46 ani si A.C., de 56 ani,si a societatii din R..Moldova s-au intocmit acte premergatoare pentru savirsirea infractiunii „de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii”, lucrari inregistrate si inaintate la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.

Ti-a placut articolul?

Comentarii