Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:58 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA organizează un curs dedicat celor care vor să aibă succes în domeniul vânzărilor

ro

04 Sep, 2014 16:02 1019 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează în data de 30 septembrie,  între orele 10.30 - 18.30, cursul: "Vânzări - înceteaza să vinzi! Fii expert şi vei vinde mai mult".

"Vânzarile sunt elementul esenţial şi definitoriu al oricarei afaceri de succes. Intr-o lume complexa si schimbatoare in care provocarea devine cotidiana si permanenta, vanzarea se transforma ea insasi intr-o provocare. In aceasta realitate incepe sa se dezvolte o noua cultura a actului de vanzare, in care clientul si personalitatea sa sunt mai importante decat produsul/serviciul ofertat si pretul acestuia. Vanzarea devine astfel o manifestare naturala, spontana, libera de reguli si canoane. Rolul vanzatorului in aceasta abordare se schimba radical, el devine un arhitect care imbina armonios, creativ si dinamic personalitatea clientului cu produsul ofertat si cu propria personalitate pentru a facilita decizia de cumparare", susţin reprezentanţii CCINA.

Teme abordate în cadrul cursului:

- USP (Unique Selling Proposition)

- Cine este si ce vrea clientul?

- Procesul cumpararii

- Procesul vanzarii

- Analiza nevoilor

- Individualizarea ofertei

- Stabilirea obiectivelor personale si profesionale

- Motivarea in vanzari

- Model de vanzare

- Principiile influentei

- Solutii individuale

Cursul va fi susţinut de lectorul dr. ec. Mihai N. Rădulescu de la MIRAD GLOBAL, furnizor de servicii de pregătire profesională. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii