Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazurile afecţiunilor respiratorii în creştere în Constanţa. Date de la Spitalul de Boli Infecţioase

ro

28 Feb, 2018 13:01 1551 Marime text
Numărul persoanelor cu afecţiuni respiratorii se menţine la cote alarmante. Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa a anunţat că în perioada 18 – 25 februarie 2018 au fost diagnosticate în serviciul de boli infecţioase un număr de 183 cazuri afecţiuni respiratorii, din care au fost spitalizate 98 cazuri.
 
Medicii ne sfătuiesc să cum să facem faţă frigului. Statul în frig poate cauza hipotermie, degerături, dar şi probleme legate de starea psihică, precum somnolenţa, pierderile de memorie sau dificultăţile de vorbire. Medicii atrag atenţia că, pe vreme friguroasă, se pierde până la 50% din căldura corpului prin extremităţi.
 
De atfel, meteorologii au actualizat avertirările meteo de vreme rea ce afectează întreaga ţară. Potrivit ANM, judeţul Constanţa rămâne sub cod portocaliu de vreme severă până sâmbătă, 2 martie 2018.  Astfel, în intervalul 28 februarie ora 11.00 – 28 februarie ora 23.00 este valabil un cod galben de ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, intensificări ale vântului, viscol. În intervalul menționat va continua să ningă moderat cantitativ în Dobrogea.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii