Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baricada Verde pune la cale un protest Cazul căţelului Bursuc, ecouri după o lună

ro

05 Jul, 2015 14:08 2487 Marime text
 
Joi, 9 iulie, iubitorii de animale sunt decişi să iasă din nou în stradă. Aceştia au pus la cale, prin intermediul reţelelor de socializare, un o acţiune de protest în faţa sediului Primăriai Constanţa de pe Bulevardul Tomis nr. 51.

„Se împlineşte o lună de la ceea ce presa a numit Cazul Bursuc - o crimă fară nici o noimă a celor de la Biobaza Constanţa. Au omorât un Câine fără picioare, singurul sprijin sufletesc al unui om al străzii. Primarul Decebal Făgădău a promis o anchetă. A promis. Haideţi să întrebăm ce s-a întâmplat de atunci?“, spun iniţiatorii protestului - Baricada Verde - pe pagina de Facebook dedicată evenimentului. 

„Şi mai e ceva. Daca AUTORITĂŢILE NU SUNT IN STARE SĂ GESTIONEZE PROBLEMA, să o pună în sarcina unor ONG-uri. Primăria să asigure fondurile iar noi asigurăm resursa umană. Problema asta "fără rezolvare" are o grămadă de soluţii, fraţilor“, mai spun cei de la Baricada Verde pe Facebook.. 

Ei spun că ora 14.00, când iubitorii de animale îşi dau întâlnire în faţa Primăriei, a fost aleasă „ca să fie toată lumea la muncă IN PRIMĂRIA CONSTANTA“.

Citeşte şi: 

De la Biobaza Constanţa: Totul despre firma implicată în drama căţelului Bursuc, ajunsă în presa internaţională (galerie foto)

Drama căţelului Bursuc a emoţionat o lume întreagă: Reacţii fără frontiere faţă de eutanasierea căţelului în căruţ îngrijit de un om al străzii (galerie foto)

Viceprimarul Decebal Făgădău solicită o anchetă. Protest pentru căţelul Bursuc la Constanţa (video)

Povestea lui Bursuc, câinele eutanasiat, va fi spusă din nou! Constănţenii sunt aşteptaţi mâine dimineaţă, la Biobază!

Povestea lui Bursuc, câinele eutanasiat, va fi spusă din nou!
Constănțenii sunt așteptați mâine dimineață, la Biobază!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii