Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant. O fetiță de 8 ani a fost violată de un adolescent. Victima a fost internată în spital

ro

01 Apr, 2019 16:06 1493 Marime text
O fetiţă de 8 ani, din comuna Băiţa, judeţul Hunedoara, a fost violată de un adolescent în vârstă de 16 ani, din aceeaşi localitate, victima fiind internată apoi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, în timp ce agresorul a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore pentru a fi prezentat în faţa magistraţilor., informează Agerpres.ro

"Poliţia a fost sesizată, duminică seara, despre cele întâmplate, de către mama fetiţei. În aceeaşi seară suspectul a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore", a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.


Potrivit primelor mărturii, incidentul a avut loc în zona unui loc de joacă din satul Băiţa. Victima se afla acolo împreună cu alţi copii, moment în care ar fi fost chemată deoparte şi apoi agresată de minorul de 16 ani. 

Ulterior, fetiţa a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unde a fost internată pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Adolescentul de 16 ani a fost reţinut de poliţişti, fiind adus în arestul IPJ Hunedoara de unde luni va fi prezentat în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, care vor dispune măsurile legale în astfel de situaţii. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii