Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant. O femeie este suspectată că și-a ucis nou-născutul și i-a aruncat trupul lângă un loc de jocă. Suspecta ar fi fugit din țară

ro

19 Feb, 2019 15:09 1589 Marime text
Poliţiştii harghiteni au reuşit identificarea femeii acuzată că şi-a ucis bebeluşul după naştere şi i-a abandonat cadavrul în apropierea unui loc de joacă din Miercurea Ciuc, ancheta continuând pentru depistarea acesteia, întrucât a părăsit ţara imediat după comiterea faptei, a anunţat marţi comandantul IPJ Harghita, comisarul şef Mircea-Ştefan Iordan, citat de Agerpres.ro

Fapta s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, când, în apropierea unui loc de joacă din Miercurea Ciuc, a fost găsit cadavrul unui bebeluş. 

Potrivit inspectorului şef al IPJ Harghita, comisarul şef Mircea Iordan, o echipă complexă a efectuat cercetări în acest caz şi, după o muncă laborioasă, s-a reuşit identificarea celei în cauză. Este vorba de o femeie de 48 ani, din Miercurea Ciuc, care a plecat din ţară imediat după comiterea faptei. 

Poliţiştii au confirmat că au informaţii despre ţara în care se află femeia, dar nu le fac deocamdată publice. 

Conform Codului Penal, uciderea sau vătămarea copilului nou-născut săvârşită de către mamă se pedepseşte cu închisoare de până la cinci ani. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii