Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant. Copil de șapte ani umilit de mai mulți colegi în curtea unei grădinițe. Minorii au filmat totul

ro

11 Jun, 2018 15:01 1654 Marime text
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul unui copil care ar fi fost umilit în curtea unei grădinițe din satul Borlești, Comuna Merișani, județul Argeș, pus să mănânce urzici, melci și să lingă pantofi. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 și art. 49 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și protecția copiilor și a tinerilor.
 
Potrivit unui comunicat transmis de AVocatul Poporului, portalul de știri www.romaniatv.net a prezentat, în 30 mai 2018, reportajul ”Copil de 7 ani, umilit în curtea unei grădinițe: A fost lovit, pus să mănânce urzici și melci și să lingă pantofi”, în care a relatat cazul copilului de 7 ani, care a pătruns în curtea grădiniței pentru a-și recupera mingea, unde a fost agresat și umilit de alți cinci copii, fiind forțat să mănânce urzici și un melc.

Trei dintre agresori sunt colegi cu victima, frecventând cursurile Școlii Gimnaziale Merișani, iar unul dintre ei este în grija unor localnici, mama acestuia fiind plecată în străinătate. Agresorii au filmat incidentul, imaginile fiind prezente în mediul online. De asemenea, se precizează că purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a declarat pentru MEDIAFAX că a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru lovire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii