Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:08 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câţi bani e dispusă Primăria Constanţa să cheltuiască pentru a lumina oraşul de Crăciun şi Revelion (document)

ro

08 Oct, 2016 17:54 1430 Marime text
În cursul zilei de ieri, Primăria Constanţa a lansat o licitaţie deschisă ce are drept obiect închirierea sistemelor de iluminat festiv pe perioada sezonului 2016-2017, urmând ca firmele interesate să depună oferte până cel târziu 25 octombrie.
 
Primăria Constanța organizează licitație deschisă pentru atribuirea contractului „Iluminatul festiv pe perioada sărbătorilor de iarnă”. Obiectul contractului îl constituie închirierea sistemelor de iluminat festiv pe perioada sezonului 2016-2017.
 
Contractul se va atribui pe trei loturi, astfel:
  • Lot I - iluminat festiv al străzilor din municipiul Constanța;
  • Lot II - iluminat festiv in zona Peninsulara Piața Ovidiu - Constanța (Revelion);
  • Lot III - Iluminat festiv în Parcul Tăbăcăriei zona Țara Piticilor din municipiul Constanța (Orășelul Copiilor).
 
De menţionat că operatorii economici participanți la licitația deschisă pot depune oferta pentru unul sau pentru mai multe loturi.
 
Lotul I cu o valoare estimativă de 3.319.493,46 lei
Cuprinde străzile principale şi străzile de legătură, din zona centrală şi în cartierele Peninsulă,
Poarta 6, KM. 4-5, KM 5, Viile Noi, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare, Compozitorilor, Baba
Novac, inclusiv intersecţiile, sensurile giratorii şi intrările în oraş.

Lotul II cu o valoare estimativă de 190.526,64 lei
Iluminatul festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu - Constanta (Revelion) îl constituie închirierea sistemelor de iluminat, montarea - demontarea instalaţiilor de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă. 
   
Lotul III cu o valoare estimativă de 417.730,8 lei
Iluminat festiv în Parcul Tăbăcăriei zona Țara Piticilor din municipiul Constanța (Orășelul Copiilor) îl constituie închirierea inclusiv montarea-demontarea unor instalaţii de iluminat festiv pe perioada sărbătorilor de iarnă.
 
Pentru toate loturile durata contractului este de maxim 76 zile (maxim 15 zile montaj, maxim 15 zile demontat, 31 de zile luna decembrie și 15 zile luna ianuarie - perioada de funcționare a sistemului de iluminat). Instalațiile de iluminat trebuie să fie funcționale pe data de 1 decembrie 2016.
 
„Primăria Municipiului Constanța dorește ca prin acest sistem de iluminat festiv să pună în valoare frumusețea și originalitatea orașului, municipiul Constanța trebuie să fie înfrumusețat de Crăciun într-un ansamblu arhitectural unitar, elegant și de bun gust. Tocmai de aceea am solicitat ca sistemul de iluminat pentru fiecare lot să fie conceput de către arhitect/designer”, se precizează în anunţul de participare publicat pe licitatiepublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii