Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:08 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât vom plăti la iarnă pe gigacalorie?

ro

25 Aug, 2016 20:21 1663 Marime text
Prețul gigacaloriei va rămâne același ca și anul trecut, cel puțin asta vor decide consilieri în viioarea ședință.

Consiliul Local al municipiului Constanța se va întruni miercuri, 31 august în ședință ordinară în sala „Remus Opreanu „ a Consiliului Județean Constanța. Pe ordinea de zi figurează un număr de 40 de proiecte, printre care se află și aprobarea prețului energiei termice pentru sezonul rece 2016-2017.

Consilielii locali vor aproba prețul local de 250 de lei/ gigacalorie plus TVA pentru iarna care ne așteaptă.Diferența dintre prețul local format din prețul de producere, tarifele de transport, distribuție și furnizare a energiei termice livrată populației și prețul local pentru populație al energiei termice facturată acesteia, în sumă de 180,55 lei/gigacalorie, vor fi suportate din buget local.

Prețul acesta se va menține în noiembrie și decembrie. Însă, rămâne de văzut dacă pentru lunile de iarnă de la începutul anului 2017 se va modifica sau nu.
 


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iuliana 26 Aug, 2016 13:45 Este normal ce se intampla in acest oras? Nimeni nu si-a pus intrebarea de ce este asa mare gigacaloria. Sunt atatea institutii de platit si de unde sa incaseze de la noi. Chiar nu se poate face nimic. Avem mai multa caldura decat celelalte judete.Radetul este o mare prostie ca institutie si pe langa ea societatiel intermediare plus Primaria in frunte.