Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana ALTFEM la Constanța! Semnează petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească!

ro

07 Nov, 2012 20:11 1438 Marime text

Caravana națională „ALTFEM”  va fi prezentă joi, 8 noiembrie 2012, în intervalul orar 11.00 - 19.00 în zona City Park Mall ( intersecția dintre Bd. Al. Lăpușneanu și Str. Soveja ) din Constanța.
TBWABucurești alături de partenerii săi, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) și ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei (AMP) au dat startul caravanei ALTFEM – Semnează petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească - www.altfem.ro!
Caravana a pornit din București si a parcurs alte 10 orașe din restul țării oferind posibilitatea oricui de a schimba istoria, semnând petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească.
Nu se propune încă o campanie de conștientizare, ci prima campanie care încearcă  să schimbe ceva. O serie de personalități din România au semnat pentru schimbarea imaginii femeii în societate, pentru o istorie scrisă de toți românii, pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească. Printre susținători s-au numărat atât oameni politici cât și jurnaliști printre care: Elena Udrea, Theodor Paleologu, Carmen Moldovan, Antonio Momoc, Cristina Țopescu sau cunoscutul om de radio și televiziune Andrei Gheorghe.
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii