Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreaţa preferată a lui Băsescu de la Neptun Nu e mare dansator, dar se descurcă

ro

24 Aug, 2011 11:47 1845 Marime text

Cristiana Dorin este interpreta care îl încântă pe preşedintele Traian Băsescu, în fiecare vară, cu melodiile sale, la terasa Cireşica din Neptun. Cântăreaţa a povestit, în cadrul emisiunii Ultima oră de la Realitatea TV, amănunte despre întâlnirile sale cu preşedintele. "Vin tot felul de oameni acolo. Nu numai politicieni. Este o locaţie în care nu numai politicienii se pot simţi bine, ci şi oamenii de rând. În ciuda faptului că toţi oamenii comentează că acest loc este pentru domnul preşedinte, nu este adevărat", a spus Cristiana.

Cât despre talentele de dansator ale preşedintelui, interpreta spune: "Eu consider că se descurcă. Nu spun că ar fi un foarte mare dansator". Întrebată dacă o o calcă pe doamna Maria pe picioare în timpul dansului, Cristiana a răspuns: "Nu s-a întâmplat. Nu am văzut-o niciodată cu probleme". Interpreta a dezvăluit şi care sunt melodiile preferate ale preşedintelui.

"Sunt trei melodii pe care eu tot le cânt. Este un calup de melodii care plac românilor. În momentul în care nu am cântat cele trei melodii, "Eu te-am iubit", "Tu râdeai" şi "Caravana", preluate din repertoriul lui Aurel Tămaş. Sunt trei melodii frumoase pe care domnul preşedinte le are pe discuri şi le ascultă. Le fredonează o dată cu mine", a declarat solista.

Femeia spune că nu a primit personal niciodată bacşiş de la preşedinte: "Numai flori. Nu le aduce personal. Trimite o florăreasă pe care multe televiziuni au filmat-o şi e celebră. De obicei, îmi trimite un buchet de trandafiri".

Citeste mai mult http://www.realitatea.net/cantareata-preferata-a-lui-basescu-de-la-ciresica-nu-e-un-foarte-mare-dansator-dar-se-descurca_864206.html#ixzz1Vv0jMY3K

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii