Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Canalul Motorvision HD este disponibil la Orange TV

ro

20 Aug, 2013 13:37 1392 Marime text
Orange le oferă pasionaţilor de vehicule motorizate canalul Motorvision HD, în premieră prin serviciul Orange TV.

Motorvision HD este un program care include cele mai recente emisiuni despre lansările din lumea auto, maşini sport, maşini de colecţie, automobile de lux, prototipuri, dar şi emisiuni despre motociclete sau bărci de viteză. Pe lângă toate acestea, postul oferă cele mai noi informaţii despre competiţiile din domeniul sporturilor cu motor, precum Cupa Porsche Carrera, Ferrari Challenge sau Superstars World. Toate acestea în format HD (high definition).
Disponibil acum pe televizor şi computer, prin satelit şi prin internet, iar în curând pe smartphone şi tabletă, serviciul Orange TV oferă acces la cel mai mare număr de canale HD din România (peste 40).

Clienţii Orange TV pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, în funcţie de programele pe care doresc să le urmărească. Acestea oferă acces la canale româneşti şi internaţionale pe gusturile tuturor membrilor familiei: canale de interes general, de ştiri, muzică, filme, sport, documentare ori canale TV pentru copii, într-un mix optim de canale HD şi SD (standard definition).

Motorvision HD este oferit în cadrul abonamentului Universe HD, care include 95 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 37 în format HD. Tariful pachetului porneşte de la 8,4 euro, preţ disponibil pentru abonaţii la serviciile de telefonie Orange.

"Prin intermediul Orange TV aducem cel mai bogat şi mai variat conţinut HD din România, disponibil în cadrul unei game extinse de canele TV. Ne bucurăm că, de acum, le putem oferi în exclusivitate pasionaţilor de sporturi şi vehicule cu motor canalul Motorvision HD. În continuare vom pune accentul pe extinderea numărului de canale HD din oferta Orange TV, astfel încât utilizatorii de televiziune să poată urmări emisiunile preferate la cea mai bună calitate audio-video." a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii