Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Popescu Tăriceanu „Toate şicanele pe care le face preşedintele nu ne pot împiedica să adoptăm măsurile pe care le-am programat”

ro

06 Jan, 2019 21:52 1489 Marime text
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, lider al ALDE, susţine că premierul Viorica Dăncilă este pregătită să facă faţă "şicanelor" preşedintelui Klaus Iohannis, cum ar fi tergiversarea revocării sau numirii unor miniştri, iar Guvernul şi majoritatea nu vor sta în în loc din acest motiv.
 
"Doamna prim-ministru este pregătită pentru aceste şicane şi trebuie să mergem mai departe. Nu o să stea guvernarea şi Guvernul şi majoritatea în loc din acest motiv. Toate şicanele pe care le face preşedintele nu ne pot împiedica să adoptăm măsurile pe care le-am programat în programul de guvernare, care sunt destinate îmbunătăţirii vieţii cetăţenilor, creşterii veniturilor lor. (...) Nu ne lăsăm impresionaţi, nici intimidaţi de aceste lucruri. Fiecare găseşte să lupte cu mijloacele pe care le consideră. Asta consideră preşedintele, atâta poate, asta ne arată, noi ne vedem înainte de drum. Fără să fiu consilierul doamnei prim-ministru, dacă m-ar întreba, i-aş spune 'doamna prim-ministru, nu îl băgaţi prea mult în seamă pe preşedinte'", a spus Tăriceanu, duminică seara, la România TV.

Liderul ALDE a mai afirmat că motivarea preşedintelui Iohannis privind refuzul celor două propuneri de ministru făcute de premier ar putea ajunge la mijlocul săptămânii viitoare, după care se vor face noi nominalizări.

"Va trebui să aşteptăm răspunsul motivat şi după aceea, dacă lucrurile stau aşa, va trebui făcută o nouă propunere de către premier şi cu asta practic cercul se încheie. (...) Am înţeles că la mijlocul săptămânii viitoare va transmite punctul de vedere către primul-ministru", a mai spus Tăriceanu.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii