Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Călin Farcaș, tânărul care avea nevoie de transplant pulmonar, a decedat în cursul nopții. Reușise să strângă banii pentru operație

ro

03 Jul, 2018 13:47 1805 Marime text


Călin Farcaş 
a murit la 29 de ani. Tânărul a aşteptat doi ani un transplant de plămân care nu a putut avea loc. 

Călin Farcaş, tânărul pentru care oamenii au ieşit în stradă la Braşov, a decedat în cursul nopții de luni spre marți la Institutul Marius Nasta din București, unde era internat. 

Călin avea nevoie de transplant pulmonar şi reuşise în aprilie, în doar cinci zile de când a fost deschisă o pagină de donaţii pentru el, să mobilizeze mii de oameni care au adunat întreaga sumă necesară pentru intervenţia de care avea nevoie. 
„După atâtea lucruri minunate - şi într-un timp atât de scurt - care mi s-au întâmplat, simt că nu mă mai poate împiedica nimic să îmi indeplinesc ţelul. Am simţit că trăim o minune. S-a întâmplat să trăim o minune împreună. (Te aşteptai să se adune banii aşa repede?) Sincer nu. Îi spuneam mamei mele, la început, când am văzut în conturi, 11 euro aveam, când am văzut că s-au strâns 11 euro, i-am spus mamei te rog, adună lucrurile, că în cel mai scurt timp plecăm. Mă bucur din suflet că mi-au înţeles disperarea cu care am apelat la ei", mărturisea băiatul pentru Digi24 cu ceva timp în urmă. 

Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii