Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:49 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cabinete medicale stomatologice din rețeaua de medicină școlară, renovate și modernizate de Primăria Constanța (galerie foto)

ro

17 Dec, 2018 16:19 404 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a renovat și modernizat toate cele 14 cabinete medicale stomatologice din rețeaua de medicină școlară, transmite Primăria Constanța. 
 
În toate cabinetele a fost achiziționată aparatură medicală nouă: unituri dentare, autoclave, instrumentar dar și frigidere, jaluzele și mobilier. 
 
Prin Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța s­-au executat lucrări ample de reparații și igienizare, pornind de la zugrăveli interioare, înlocuirea gresiei și a faianței, a instalațiilor electrice, sanitare și termice până la montarea covorului antibacterian în fiecare cabinet.
 
 Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a efectuat, astăzi, o vizită la cabinetele stomatologice din cadrul Liceului Teoretic ”Decebal”, Școlii Gimnaziale nr.7 ”Remus Opreanu” și Liceului Teoretic ”George Călinescu”:
 

”Nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor noștri și, așa cum am promis, a fost și va rămâne o prioritate asigurarea accesului tuturor elevilor din școlile și liceele constănțene, precum și a studenților Universității ”Ovidius” la servicii medicale de calitate”.

 
În municipiul Constanța, cabinete medicale școlare de stomatologie se află în următoarele unități de învățământ:

Colegiul Național ”Mihai Eminescu”
Colegiul Național Pedagogic ”Constantin Brătescu”
Liceul Teoretic ”Decebal”
Liceul Teoretic ”George Călinescu”
Școala Gimnazială nr.7 ”Remus Opreanu”
Colegiul Tehnic ”Tomis”
Școala Gimnazială nr.6 ”Nicolae Titulescu”
Școala Gimnazială nr.12 ”B.P. Hasdeu”
Școala Gimnazială nr.10
Liceul Teoretic ”Ovidius”
Școala Gimnazială nr. 16 ”Marin Ionescu Dobrogianu”
Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”
Grupul Școlar ”Miron Costin”
Universitatea ”Ovidius”
 
Toți preșcolarii, elevii și studenții beneficiază, în mod gratuit, de tratamente de specialitate în aceste cabinete medicale din municipiul Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii