Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:27 22 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bomba zilei A fost lansată petiţia on line pentru sprijinirea autorului accidentului de la Coyote Ugly

ro

16 Jul, 2013 20:36 2722 Marime text
Astăzi a fost lansată pe portalul petitieonline.com, o acţiune de sprijin pentru autorul accidentului din Mamaia, din dreptul clubului Coyote Ugly.
Iată cum motivează autorul şi cum vrea să determine cât mai multe persoane să aplice semnături virtuale pe petiţia în cauză:
 

„Într-o noapte ghinionistă de vineri, Emil Petru- un student admirabil şi integru de 19 ani din Constanţa a ajuns într-o situaţie de NEIMAGINAT pentru toţi cei care îl cunosc sau care i-au aflat povestea. Emil este un PACIFIST, un om BUN şi IUBITOR de semeni, care a ajuns în arestul Politiei - acolo unde NU este locul său.
Tineri care puteaţi fi în locul lui, părinţi care nu trebuie să treceţi groaza mamei şi tatălui lui Emil, colegi şi prieteni care l-aţi cunoscut, vecini care primeaţi salutul lui respectuos zi de zi, profesori care îl apreciaţi, cetăţeni care credeţi în nevinovăţia lui sau aţi fost impresionaţi de această nefireasca tragedie, să-l susţinem moral semnând această petiţie!
Avem toata speranţa şi încrederea că justiţia îşi va face datoria şi astfel Emil îşi poate relua cursul firesc al vieţii!
 
Iată unde puteţi semna petiţia:


http://www.petitieonline.com/signatures/il_sprijinim_pe_emil_petru_si_sustinem_integritatea_sa/start/0/country/RO/location/1618251376

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cabernet 17 Jul, 2013 14:41 Pai cum asa?Dupa ce la tarnuit pe ala (alt bou)vine cu textul de mai sus pt sensibilizare?In viata trebuie sa ne sumam faptele si sa raspundem pt ele.Cu ceva ani in urma un descreierat a omorat-o pe nevasta-sa (fata vice primarului din Eforie de la acea vreme), de cativa ani este stabilit in nu stiu ce tara.